Rubriky
Nezařazené

Jaroslav Dušek


Jaroslav Dušek začínal jako herec v Nedivadle Ivana Vyskočila. V roce 1981 založil divadlo Vizita, kde hraje improvizovaná představení většinou s houslistou Martinem Zbrožkem.

Filmografie
Šílení (Jan Švankmajer, 2005)
Ještě žiju s věšákem, plácačkou a čepicí (Pavel Göbl, 2005)
Horem pádem (Jan Hřebejk, 2004)
Choking Hazard (Marek Dobeš, 2004)
Mazaný Filip (Václav Marhoul, 2003)
Želary (Ondřej Trojan, 2003)
Pupendo (Jan Hřebejk, 2003)
Divoké včely (Bohdan Sláma, 2001)
Musíme si pomáhat (Jan Hřebejk, 2000)
Pelíšky (Jan Hřebejk, 1999)
Kamenný most (Tomáš Vorel, 1996)
Don Gio (Michal a Šimon Cabanové, 1992)
Kouř (Tomáš Vorel, 1991)
Vrať se do hrobu (Milan Šteindler, 1990)
Pražská pětka (Tomáš Vorel, 1989)