Rubriky
Nezařazené

Jennifer Lopez


Jennifer se narodila 24.07.1970 v New York (Bronx), USA ve znamení Lva.Jennifer je skvělá a krásná zpěvačka která má za sebou i několik hereckých rolí – bohužel žádná sláva.

Filmografie
2003 Táta na plný úvazek /Jersey Girl/
2003 Gigli – Ricki
2002 USO Special for the Troops (TV) – sama sebe
2002 The Oprah Winfrey Show (TV seriál) – sama sebe
2002 The 74th Annual Academy Awards (TV) – konferenciérka (nejlepší originální píse�?)
2002 Krásná pokojská /Maid in Manhattan/ – Marisa Ventura
2002 Leute heute (TV seriál) – sama sebe
2002 Hello, He Lied & Other Truths From the Hollywood Trenches (TV) – sama sebe
2002 Dost /Enough/ – Slim
2001 Verstehen Sie Spaß? (TV seriál) – účinkující
2001 The Royal Variety Performance 2001 (TV) – účinkující
2001 The 73rd Annual Academy Awards (TV) – konferenciérka (nejlepší originální píse�?)
2001 Svatby podle Mary /The Wedding Planner/ – Maria ‚Mary‘ Fiore
2001 Rove Live (TV seriál) – sama sebe
2001 Parkinson (TV seriál) – sama sebe
2001 MTV Video Music Awards 2001 (TV) – účinkující
2001 MTV Icon: Janet Jackson (TV) – sama sebe
2001 Jennifer Lopez in Concert (TV) (hlavní producent) – sama sebe
2001 Policajtka /Angel Eyes/ – Sharon Pogue
2001 28th Annual American Music Awards (TV) – účinkující
2001 2001 Teen Choice Awards (TV) – sama sebe
2000 VH1/Vogue Fashion Awards (TV) – sama sebe
2000 MTV Video Music Awards 2000 (TV) – sama sebe
2000 Cela /The Cell/ – Catherine Deane
1999 The Latin Beat (TV) – sama sebe
1999 TFI Friday (TV seriál) – sama sebe
1999 Arista Records‘ 25th Anniversary Celebration (TV)
1998 Zakázané ovoce /Out of Sight/ – Karen Sisco
1998 Mravenec Z /Antz/ (hlas) – Azteca
1997 U-Turn /U Turn/ – Grace McKenna
1997 Selena /Selena/ – Selena Quintanilla
1997 Krev a víno /Blood and Wine/ – Gabriela
1997 Anakonda /Anaconda/ – Terri Flores
1996 Janet Jackson: Design of a Decade 1986/1996 (video) – tanečnice
1996 Jack /Jack/ – Miss Marquez
1995 Vlak plný peněz /Money Train/ – Grace Santiago
1995 My Family – Maria Sanchez
1994 South Central (TV seriál) – podkladní v epizodě: „Co-op“
1994 South Central (TV seriál) – Lucille
1994 Hotel Malibu (TV seriál) – Melinda Lopez
1993 Nurses on the Line: The Crash of Flight 7 (TV) – Rosie Romero
1993 Druhá šance /Second Chances/ (TV seriál) – Melinda Lopez
1990 In Living Color (TV seriál) – Fly Girls
1989 El Show de Cristina (TV show) – sama sebe
1988 Yo! MTV Raps (TV seriál) – sama sebe
1986 Moje malá holka /My Little Girl/ – Myra